HomePage – Free

OVER DE KENNISDELERS

De Kennisdelers!

De Kennisdelers zijn experts die met passie hun kennis willen delen. 

Door de situatie van afgelopen maanden is het besef gekomen dat online kennis delen ook een waardevolle toegevoegde waarde kan zijn. Denk alleen al de flexibele tijden, het ontbreken van reiskosten en het opslaan van je sessie zodat je het terug kan kijken. Anytime, anywhere learning.

 

Geen e-learning met een video, maar echte interactie met een deskundige.

Dat is de reden dat De Kennisdelers bij elkaar gekomen zijn.   

Voor wie?

De Kennisdelers zijn er voor iedereen: of je nu een individuele online sessie  wil bijwonen, of dat je als leidinggevende een teamsessie wil. En wat dacht je van een online informatie-avond voor ouders of zelfs een online minicongres? 

In de kalender staan kennissessies die je individueel bij kan wonen, waar andere geïnteresseerden in het land ook aanschuiven.  En zo krijg je ook nog eens interessante inzichten vanuit verschillende regionale perspectieven! 

De overige sessies in ons aanbod kunnen zowel individueel en in groepen aangeboden worden. 

 

Heb je een andere vraag of suggestie? Alles is bespreekbaar. Wij denken in mogelijkheden. 

Kosten

Voor niets gaat de zon op. De kosten voor de bijeenkomsten zijn transparant en staan vermeld bij de sessies. Sommige bijeenkomsten die gepland staan worden gratis aangeboden voor Kennisdelers – ter inspiratie. 

Als er maatwerk nodig is, bijvoorbeeld een ouderavond met meerdere online kamers met elk een eigen spreker, dan maken wij graag een passende offerte. 

Wat levert het mij op? 

Als je een sessie bestelt, wordt er contact opgenomen wanneer de sessie plaats kan vinden. Dus kennis opdoen in de tijd dat het jou uitkomt.

De Kennisdelers zijn mensen die hun passie willen delen. Zij kijken niet op 5 minuten en willen graag iets toevoegen

Zoek je toch een vervolg met fysieke bijeenkomsten? Dat kan, dat stem je gewoon met de betreffende Kennisdeler af. 

Je ontdekt Kennisdelers die je normaliter misschien niet zou zien, omdat je meer regionaal zoekt of vooral bekende namen tegenkomt.

 

De kennisdelers – hart voor hun passie